Name it luck or karma…

Te-ai gândit vreodată că să intri într-o cafenea pentru a-ți cumpăra un cappuccino ar putea însemna să îți întâlnești sufletul pereche, dacă te afli în locul și la momentul potrivit? Probabil că nu. Ei, bine, nici Rose nu s-a gândit, însa i s-a întâmplat.

“Aș putea să mă scald necontenit în lumina ochilor lui, precum un pește în apa limpede a unui iaz. … Atingerea mâinii lui mă înfioară din nou, întreg corpul îmi este străbătut de un frison fierbinte, iar inima îmi bubuie în piept, gata să explodeze.”

Cucerită iremediabil de privirea arzătoare a bărbatului din fața ei, dar mai cu seamă de sentimentele pe care le stârnește în ea, Rose devine neputincioasă în fața farmecului lui, inima părând să preia controlul, ignorând cu desăvârșire rațiunea.

Care sunt motivele pentru care încearcă să-l respingă pe bărbatul de care se îndrăgoștește cu fiecare privire și atingere sau dacă va reuși Rose să facă ordine în mintea și sufletul ei, să aleagă pasiunea în defavoarea confortului, vei descoperi citind Intens, primul volum din seria cu același nume.

Recent Comments

Leave a Reply