Love and let yourself be loved!

Privește imaginea, fii onest și răspunde-ți în gând dacă îți place ceea ce vezi.

Nu te grăbi.

Oferă-ți o clipă de sinceritate. Nu te sfii. Nu te gândi că cineva te judecă sau altcineva te critică, pentru că nimeni nu-ți va cunoaște răspunsul. Nimeni nu va ști ceea ce gândești. Doar tu.

Ei bine, nu o să insist mai mult pe ceea ce simți tu, cel puțin nu deocamdată, ci o să continuu să-ți spun ceea ce simt eu.

Nu știu dacă el și ea au chipuri frumoase, nu știu ce greutate au și nici suma din contul bancar, dar știu că emană pasiune. De unde știu asta? Pentru că văd. Probabil, vei spune că este o fotografie menită să-mi transmită asta. Ai dreptate, așa este, dar nu înseamnă că asta nu se poate întâmpla în realitatea, în viața fiecăruia dintre noi. Desigur că se poate. Trebuie doar să îți dorești să se întâmple.

Ar fi minunat să văd în jurul meu cât mai mulți oameni care se iubesc, care se respectă, care se simt bine împreună, dar pentru asta este nevoie să înțelegem că trebuie să oferim și, poate și mai important, trebuie să învățăm să cerem.

Vrei mai multă pasiune din partea partenerului? Oferă-i ceea ce vrei să primești. Va răspunde în același fel, iar dacă nu o va face, cere-i. Spune-i ce-ți dorești, fă-l să înțeleagă că ai nevoie de mai mult.

Odată ce ai pus asta în practică, nu te aștepta ca lucrurile să devină mai simple. Din contră, partea care necesită mai multă atenție și voință abia acum începe.

Menține. Păstrează vie pasiunea. Nu este firesc să te comporți diferit în funcție de ciclul diurn. Este aberant să fii afectuos și senzual noaptea și recalcitrant sau ursuz ziua. Menține armonia, nu o faci doar pentru partener, ci pentru cuplu.

Lucrezi prea mult, ești obosit, copiii îți consumă din energie, job-ul te suprasolicită, te simți vlăguit la sfârșitul zilei? Odihnește-te! E în regulă să dormi și să te refaci. Chiar este recomandat să o faci. Astfel, vei descoperi că peste încă o zi sau două sau, poate, la sfârșit de săptămână vei avea dispoziție și dorință să împărtășești momente de plăcere cu partenerul. Nu uita să iubești, să te simți bine. Fericirea înseamnă sănătate.

Sănătatea este cel mai de preț lucru, nu-i așa? Dar sănătatea este un întreg, se referă atât la fizic, cât și la psihic. Poate că ar trebui să ne ocupăm mai mult de condiția noastră mintală și emoțională. Imaginează-ți că stai o zi întreagă pe canapea, încruntat și morăcănos. Apoi imaginează-ți că petreci o oră făcând ceea ce-ți place, plimbându-te sau râzând cu prietenii, citind sau ascultând muzică. Spune-mi, te rog, care dintre aceste două momente crezi că îți va aduce mai multe beneficii? Desigur, întrebarea este una retorică. Voiam doar să scot în evidență cât de ușor este să ne oferim o bucurie, nu trebuie să investim prea mult timp sau bani ca să fim fericiți. Ține doar de noi să ne dorim asta.

Ce legătură are asta cu subiectul de la care am pornit? Una uriașă. Cum altfel să dăruim plăcere și fericire celui de lângă noi, dacă nu fiind noi în primul rând fericiți și multumiți de noi înșine.

Descoperă ce te face să fii fericit, ce te face să te simți bine. Descoperă-te! Îți place să porți lenjerie de dantelă, dar ți se pare că sub blugi sau trening nu se potrivește? Cine spune asta? În teorie, chiloții nu ar trebui să fie expuși publicului, sunt pentru ochii tăi și ai partenerului. Iar dacă ție îți face plăcere să îmbraci dantelă, fă-o, fie că prăjești vinete sau mergi la teatru.

Simte-te bine în fiecare moment. Ești singura responsabilă pentru asta. Vei afla că astfel va fi mai ușor să-ți satisfaci partenerul. Și iată! Am ajuns de unde am pornit. Ți-ar plăcea să trăiești o viață ca cele despre care citești în cărțile de dragoste? Fă-o! Trăiește-o! Orchestrează-ți singur viața! Învață, dezvoltă-te, evoluează! Fii pentru partener ceea ce îți dorești să fie el pentru tine. Iubește-l cu patimă. În relația de cuplu nu ar trebui să existe limite prestabilite de alții. Cine spune ce e bine sau ce e rău? Cine decide asta? Nimeni, în afară de voi doi.

În concluzie, am să răspund și eu la întrebare. Da, îmi place ceea ce văd în imagine. Sunt o fire pătimașă, citesc și scriu cu pasiune, iubesc cu pasiune, trăiesc cu pasiune, iar asta îmi aduce fericirea.

Leave a Reply