Love yourself!

E ziua noastră, dragă femeie. Zi în care bărbatul de lângă noi – și nu numai – ne dovedește o dată în plus cât de mult ne iubește și ne apreciază, dar, pentru că astăzi e ziua noastră, aș vrea să scriu despre noi, despre cât de mult ne iubim și ne respectăm pe noi însene.

Așteptăm și ne dorim să primim din partea iubitului, soțului, amantului mângâieri, tandrețe, șoapte de iubire sau clipe de amor. În egală măsură, vrem să le dăruim și lor aceleași lucruri, nu-i așa? Desigur, pentru că e în firea noastră să oferim ceea ce ne dorim de fapt să primim. „Seamănă și vei culege” pare să fie secretul unei vieți fericite. Tânjești după un bărbat tandru, care să te răsfețe cu gesturi afectuoase? Dacă nu ai norocul să găsești un sentimental nativ, învață-l, arată-i cum se face. Să te îndrăgostești este simplu, ți se întâmplă și gata, dar să menții vie dragostea cuiva sau pentru cineva este încercarea cea mai grea.

E nevoie să ne iubim pe noi însene înainte de toate.

Dragostea și respectul pe care ni le oferim sunt temelia oricărui tip de relație pe care o clădim cu oamenii din jurul nostru.

Iubește-te, femeie, așa cum ți-ai dori s-o facă el. Asta îți va da încredere în tine, fapt care se va reflecta la suprafață. Arată-i că poți și meriți să fii iubită așa cum îți dorești. În primul rând, oferă-ți tu ceea ce aștepți de la el și oferă-i lui ceea ce vrei să primești.

Creează-ți viața la care visezi. Ține cu determinare pensula între degete și pictează, făurește cel mai frumos tablou, unul care să întruchipeze povestea ta.

Orchestrează-ți singură viața. Ai curajul să fii fericită!

Ne descurcăm excelent când trebuie să-i mulțumim pe ceilalți, însă, paradoxal, ne împotmolim când vine vorba de noi. Ne pricepem de minune să fim mame sau bunici, să fim prietene sau confidente, să fim colege bune sau vecine amabile, să fim politicoase și diplomatice. Însă, de-a lungul anilor, am descoperit că nu ne străduim suficient când e vorba de noi. Poate că ar trebui să ne dăm mai mult interesul, să ne oferim mai mult, să ne respectăm și să ne iubim mai mult.

Așadar, haideți să ne ocupăm de propria fericire, iar dacă în viața noastră există și un partener, atunci fericirea lui este și a noastră și suntem datoare să ne îngrijim de ea în egală măsură.

Iubește-te, doamnă, și fii femeia care îți dorești să fii!

Leave a Reply