It seems like a dream, but is not…

Ai aflat ce efect are Jack asupra lui Rose, însă nu știi încă ce trăiri i-a trezit aceasta lui sau ce fiori îi străbat trupul când o privește sau îi simte atingerea sau poate doar când se gândește la ea.

“Habar nu am din ce e făcută femeia asta, dar știu că a trezit în mine niște sentimente pe care nu le-am mai trăit până acum. Uneori nici nu aud ce spune, mă las pur si simplu absorbit de buzele ei pline care se mișcă senzual în timp ce-mi povestește despre capriciile clienților ei. Alteori mă pierd în strălucirea ochilor ei și mă las imediat inundat de căldura lor, sau chiar mai mult, uneori vocea ei mă atinge în atâtea feluri încât simt fiori prin tot corpul, mă simt ca un vulcan gata să erupă, să-și reverse lava fierbinte peste trupul ei superb.”

Pare simplu ceea ce se înfiripă între cei doi, însă realitatea este mai complicată de atât. Jack este o fire hotărâtă, care nu știe să accepte un refuz, un tip deloc tolerant cu cei care dau târcoale în jurul celei pe care el o dorește, dar mai ales un bărbat pe cât de autoritar, pe atât de protector cu iubita lui.

Este Jack genul de om care poate fi îmblânzit? Categoric, nu! Însă este, cu siguranță, bărbatul care știe să facă concesii, asta însă doar când este vorba despre Rose.

Urmărește-le idila și vei descoperi bărbatul care i-a răpit inima lui Rose, chiar mai mult, află cum a făcut-o.

Leave a Reply